Start-up development

Samen maken we passie werkelijkheid

Als start-up draait het om jouw idee. Wij maken jouw missie tastbaar aan de hand van research, strategie, design en development. Bovendien leveren we je na het kennismakingsgesprek gratis drie belangrijke analyses

 • Positionering & Branding

 • Missie & Strategie

 • MVP-advies & Development

Maak een afspraak!
group of happy people

Branding & positionering

Wie ben je en hoe verhoud je je tot je concurrenten? Dit zijn cruciale vragen, waarmee je boven je concurrenten uit kunt steken. Met onze visie en analyse zetten we hier samen grote stappen in.

Missie & strategie

Wat wil je bereiken met je passie? Misschien wel de belangrijkste vraag voor een start-up. Wij geven daarom deskundig en fris advies op je missie en de strategie waarmee je die missie wil bereiken. Bovendien kijken we kritisch naar het business plan.

MVP-advies

De MVP is de eerste versie van je product. Die wil je zo snel mogelijk afhebben zodat je je idee kunt gaan testen en tractie en omzet kunt genereren. Hierdoor kun je je concept doorontwikkelen en mogelijke investeerders overtuigen! Wij geven daarom scherp advies over hoe het product gebouwd moet worden en welke onderdelen het beste op korte en lange termijn ontwikkeld kunnen worden.

Het proces

Hoe gaan we je helpen?

 1. Strategie

  Als startup wil je innoveren en voorop lopen. De eerste stap is een strategie. Wat is je doel, hoe ga je dit bereiken en wie is je ideale gebruiker? Na ons eerste gesprek gaan we hier meteen mee aan de slag, door kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Door creatief & innovatief te denken, creëren we de samen de juiste strategie. De basis van jouw (en dus ons) succes.

 2. Design

  Wij ontwerpen een technisch hoogstaand eindproduct dat jouw idee goed overbrengt. Een interactief web design, app of platform dat passie en creativiteit uitstraalt. Daarbij hoort een geoptimaliseerde gebruikservaring en een passende user interface. Om dit te bereiken maken we regelmatig prototypes om te evalueren of het design werkt.

 3. Development

  Als de basis goed is, kunnen we beginnen met het bouwen van jouw digitale idee. We zijn ooit gestart als webbureau en beschikken over de kennis en expertise om een stabiel product te bouwen dat snel getest kan worden! Jouw passie wordt werkelijkheid.

Intake

Kom gratis op adviesgesprek

Ons multidisciplinaire, ervaren team van strategen, designers en developers maken jouw passie werkelijkheid! Zet de eerste stap en krijg de volgende gratis deliverables na het kennismakingsgesprek:

 • Scherp en kritisch advies op MVP scoping

 • Deskundige en frisse kijk op je missie en strategie

 • Moderne doelgroep- en brandinganalyse

Maak een afspraak!