Services

Wij doen alles om het beste digitale resultaat te behalen

Onze diensten zorgen voor de beste digitale resultaten voor jouw bedrijf

Analyze
Stap 1

Analyze

Voordat we starten met ontwikkelen, maken we eerst een gedetailleerde analyse. Dit stelt ons in staat om een helder en volledig overzicht te krijgen van de huidige situatie. Hierdoor kunnen wij de pijnpunten in beeld brengen en analyseren welke punten het meeste prioriteit hebben.

Strategize
Stap 2

Strategize

Vervolgens maken wij een duidelijke strategie, waarin we uiteenzetten welke punten we aan gaan pakken en vooral op welke manier we dat doen. Bij het ontwikkelen van deze strategie wegen we de verschillende opties af, zodat we het best haalbare resultaat met het oog op de toekomst gaan halen.

Realize
Stap 3

Realize

Nadat we alles helemaal hebben geanalyseerd en gepland, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en het plan te realiseren. Hierbij werken we volgens de scrum-methode. Op het moment dat het plan uitgevoerd is, is het tijd om het resultaat te analyseren en om te kijken hoe het nóg beter kan. We blijven dus verbeteren en doorontwikkelen.

Web & mobiel

Natuurlijk heeft elk bedrijf een website nodig om zich online te presenteren en een groot publiek te bereiken. Mobiel wordt echter steeds belangrijker. Daarom is het voor veel bedrijven ook essentieel om een mobiele (web-)app te hebben. Bytecode zorgt ervoor dat jij je op beide platforms met trots kunt presenteren en dat mobiel en web naadloos op elkaar aansluiten.

website

Websites & Webapps

Dit is de plek waar alles gebeurt. De plek waar je laat zien wie je bent, waar je mensen overtuigt en binnenhaalt. Bytecode zal je hiertoe in staat stellen, door het onderste uit de kan te halen. Daarmee creëren wij samen het beste voor jou, uiteenlopend van simplistische websites tot ingewikkelde webapps.

ecommerce

E-commerce

Wil je een succesvolle webshop hebben? Dan moet je aan heel veel factoren denken. Bytecode weet precies welke factoren dit zijn en wil je daar graag mee helpen. Zowel met de techniek als met de specifieke marketing en SEO die bij een succesvolle webshop komen kijken.

mobile

Mobiele applicaties

Tegenwoordig zijn mobiele applicaties minstens zo belangrijk als websites of webapps. Wij vinden het daarom belangrijk dat apps net zo goed werken als websites en op elk apparaat perfect aangepast zijn. Daarbij benaderen wij apps als een zelfstandig platform en niet als een kopie van de website. Bytecode ontwikkelt zowel native applicaties als progressive webapps.

ui

UX/UI-Design

Alles draait om de beleving van de bezoeker van jouw platform. Deze beleving optimaliseren wij door middel van hoogstaand UX/UI-design. Onze developers besteden uiterst veel aandacht aan de user experience en de intuïtiviteit van de website of app. Daarnaast zorgen onze designers ervoor dat het ontwerp van het platform in het oog springt en perfect past bij wat jij wil uitstralen.

maatwerk development

Cloud & automatisering

Bedrijven zijn vaak erg veel tijd kwijt aan repetitief handwerk, terwijl dit werk veel beter geautomatiseerd zou kunnen worden. Bytecode zorgt ervoor dat je geen tijd meer kwijt bent aan dit soort werk, zodat je je kunt richten op werkzaamheden waarin jij en je bedrijf veel beter zijn, zoals sales of marketing. Daarnaast verkleinen wij de kans op menselijke fouten door deze automatisering.
Official DigitalOcean Partner

api

API-ontwikkeling

API-systemen zijn enorm belangrijk voor communicatie van jouw platform met andere systemen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat klanten door middel van API met jouw website kunnen communiceren of dat betaalsystemen zoals iDeal aan je platform worden gekoppeld. Daarnaast beveiligen we jouw API volgens de allernieuwste beveiligingsstandaarden.

devops

Devops & cloudcomputing

Met onze devops-methodiek verkleinen wij de ontwikkeltijd en zorgen we voor een betere oplevering, door overal in het ontwikkelingsproces automatisering toe te passen. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat nieuwe versies van jouw website of applicatie automatisch worden uitgerold. Daarnaast bieden wij als Official DigitalOcean Partner ook managed infrastructuur in de cloud. Al met al zetten wij kwalitatief hoge devops- en cloudsystemen op, om jou de nodige hoofdpijn te besparen.

automation

IT-automatisering

Door IT-automatisering zorgt Bytecode ervoor dat bepaalde services gekoppeld worden met jouw website. Een goed voorbeeld daarvan is het koppelen van een boekhoudservice met jouw webshop of het automatisch doorsturen van orders naar PostNL. Omdat IT-automatisering enorm veel functionaliteiten toevoegt aan jouw service is dit een van de diensten waar wij veel waarde aan hechten.

tekentablet voor designwerk

Branding & Design

Om te kunnen slagen, zal je bedrijf een duidelijke en herkenbare identiteit moeten hebben. Hierdoor wordt het een echt merk en zal je makkelijker aan bezoekers komen. Een andere manier om voor meer bezoekers te zorgen, is door digital advertising en zoekoptimalisatie. Wij hebben designers en marketeers in huis die ervoor zorgen dat jouw bedrijf nog aantrekkelijker wordt door middel van branding & design.

design

Graphic design & branding

Het opbouwen van een herkenbaar merk is cruciaal. Hierdoor weten consumenten wie jij bent, wat je doel is, wie je doelgroep is en waarin jij je onderscheidt. Samen doen wij onderzoek naar wat jouw bedrijf en doelgroep definieert en zorgen we ervoor dat deze identiteit terugkomt op je social media, je websites en mobiele apps, maar ook in verpakkingen, visitekaartjes et cetera. Je kunt het zo gek niet bedenken; Bytecode zal ervoor zorgen dat alles uit de kast wordt getrokken om van jouw bedrijf een goed merk te maken.

ads

Digital advertising

Tegenwoordig kan je als bedrijf niet achterblijven op het gebied van digital advertising. Bij elke klant doen we daarom onderzoek naar de meest efficiënte manier om te adverteren op internet. Dit kan via Google AdWords zijn, maar ook via bijvoorbeeld Instagram of Facebook, zolang het jou maar zo veel mogelijk bezoekers en conversie oplevert.

seo

Zoekoptimalisatie

Om veel bezoekers te genereren, zul je goed vindbaar moeten zijn in zoekmachines. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). In de loop van de tijd zijn er enorm veel technieken en trucjes ontstaan die de SEO kunnen verbeteren. Bytecode past al deze technieken toe op jouw website, webapp of platform, zodat deze veel hogere bezoekersaantallen zal krijgen.

We staan voor je klaar

Stuur ons een berichtje

Verzenden