Bytecode Partner

Bytecode als partner

Als marketingbureau wil je het liefst bezig zijn met marketingactiviteiten die waarde creëren voor jouw klanten. Wat als er een technische opdracht binnenkomt die je zelf niet wil of kan behandelen, maar wel full-service diensten wil aanbieden? Bytecode ondersteunt marketing- en communicatiebedrijven volledig of gedeeltelijk met hun technische opdrachten.

Neem contact op

Waarom samenwerken?

Wij komen als technisch partner in beeld wanneer er een wens is vanuit de klant naar maatwerk op technisch gebied, zoals maatwerk websites en webshops, mobiele apps, API-koppelingen of (cloud-)hosting.

worth

Vergroot je waarde

Het aanbieden van technische diensten aan je klanten vergroot jouw waarde van geleverde diensten. Daarnaast kun je de full-service bieden waar klanten naar verlangen.

1 contactpersoon

Eén contactpersoon

Met Bytecode als partner fungeren wij als de (enige) partij waar je al je vraagstukken kan neerleggen. Dit is van grote waarde, omdat je deze niet volledig intern hoeft te managen.

1 contactpersoon

De nieuwste technieken

Bij het leveren van onze diensten zorgen wij dat we ons aanpassen naar de benodigde workflow, zodat wij als onderdeel (of in het verlengde) van het bestaande team kunnen werken. Door onze jarenlange ervaring als technisch partner beheersen wij vrijwel alle veelgebruikte technieken.

 • Front-end: HTML, CSS, Sass, Stylus, Typescript
 • Backend: Typescript, Go, Elixir, Rust, Python, Java, Scala
 • PHP frameworks: WordPress, WooCommerce, Laravel en Magento 2
 • Javascript Frameworks: NodeJS, ReactJS en Angular 2+
 • Mobiel: React Native, Expo, Ionic 2+, Flutter
 • Servers: Linux, Apache, Nginx, Caddy
 • Is de techniek die je zoekt niet benoemd? Schroom dan niet contact op te nemen, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Diensten

website

Websites & Webshops

Een website is de plek waar je laat zien wie je bent, waar je mensen overtuigt en waar je klanten binnenhaalt. Bytecode zal je hiertoe in staat stellen. We creëren samen het beste voor jou, uiteenlopend van simplistische websites tot ingewikkelde webapps.

mobile

Apps & Webapps

Droom je van een succesvolle webshop? Bytecode weet precies welke factoren hiervoor belangrijk zijn. We willen je graag helpen met de techniek en de specifieke marketing en SEO die bij een succesvolle webshop komen kijken.

api

APIs & automatisering

Alles draait om de beleving van de bezoeker van jouw platform. Deze beleving optimaliseren wij door middel van een hoogstaand UX/UI-design. Onze developers besteden uiterst veel aandacht aan de user experience en de intuïtiviteit van de website of app. Daarnaast zorgen onze designers ervoor dat het ontwerp van het platform in het oog springt en perfect past bij wat jij wil uitstralen.

cloud

Cloud & hosting

Tegenwoordig zijn mobiele applicaties even belangrijk als websites of webapps. Wij vinden het daarom van waarde dat apps net zo goed werken als websites en op elk apparaat perfect aangepast zijn. We benaderen apps als een zelfstandig platform en niet als een kopie van de website. Bytecode ontwikkelt zowel native applicaties als progressive webapps.

ads

Support op afstand

Naast 'full service' zijn wij ook beschikbaar voor de kleinere vragen of klusjes. Wanneer uw werknemers een technische vraag krijgen die zij niet kunnen beantwoorden, staan wij altijd klaar om op afstand advies en antwoorden te verschaffen over technische vraagstukken.

design

Design & Branding

De identiteit van jouw bedrijf is van belang en een bepalende factor voor je reputatie. Via onze ontwikkelde 'Three Hour Branding Sprint' komen we er samen uit wat jullie brand is en hoe jullie je hiermee kunnen onderscheiden.

Werkwijze

Voordat we als technisch partner aan de slag gaan, zorgen we altijd dat we geheel op één lijn zitten. Wanneer wij support verlenen aan eindklanten kunnen wij dit white-label doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om als medewerker vanuit een eigen support-systeem te werken. Soms komt dit neer op dat we een opdracht volledig uit handen nemen. Andere keren zal het nodig zijn om te fungeren als onderdeel van een team voor een langere tijd. Of wellicht is een ad-hoc support-contructie de beste oplossing. Hierin denken we graag met je mee.

Garanties

 • -

  Duidelijke en snelle communicatie

 • -

  Ondersteuning bij digitale zelfontplooing

 • -

  Kwalitatief hoogstaand en een optimaal functionerend product

 • -

  Transparantie en openheid, zonder uitzonderingen

Bytecode heeft slimme, gedreven en ook communicatief sterke developers die met je meedenken en meegroeien naar gezamelijke doelen. Diverse en gespecificeerde skills en kennis die ze zowel op technisch als adviserend niveau inzetten om je te helpen bij de volgende stap van je organisatie.

- Jan-Willem (The Pumphouse)

We staan voor je klaar

Stuur ons een berichtje