Team
  // 3 min. read

En nog één... Een nieuwe Marketing- en Communicatiemedewerker!

Nog maar kort na het artikel van Robin, is het nu mijn beurt! Zoals zij ook al beschreef wordt Bytecode steeds groter en zo ook het team. In dit artikel zal ik mijzelf voorstellen en uitleggen wat mijn functie in zal gaan houden.

Wie ben ik?

Ik ben Suzanne de Vries, 20 jaar oud en de nieuwe marketing- en communicatiemedewerker van Bytecode.

Misschien heeft het lezen van mijn naam bij jou een bepaalde drang opgeroepen. Klopt dat? Mijn naam heeft namelijk de kracht om specifieke liedjes bij mensen in het hoofd te stoppen. Soms groeit dit dan ook uit tot een drang om deze nummers hardop te zingen. Denk hierbij aan 'Rosanne' van Nick en Simon, waarin vanzelfsprekend een andere naam gezongen wordt, of natuurlijk het alom bekende nummer van VOF de Kunst.

Naast het feit dat anderen spontaan beginnen te zingen als ze me zien, zul je mij ook vaak zingend aantreffen. Zingen en dansen zijn namelijk mijn grootste hobbies.

Daarnaast zit ik in het derde jaar van de International Bachelor in Psychology aan de Universiteit Leiden, een studie die ik met veel plezier volg.

En dan nog wat willekeurige feitjes over mij: ik kan enorm lang en veel slapen en ik heb het rare talent om met mijn ogen te trillen.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Bij Bytecode zal ik me specifiek bezig gaan houden met onder andere het controleren van content voor de website en marketing, zelf content schrijven en de marketing via social media platforms en de interne communicatie onderhouden.

Ik heb heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan!

Dit artikel is met passie geschreven door Bytecode, een jonge en moderne web agency. Wij laten jou graag zien hoe je de kracht van het internet kunt gebruiken om alles uit jezelf te halen. Dit doen we door bijvoorbeeld dit artikel te schrijven, maar ook door deze inzichten in onze werkzaamheden te verwerken.

Wil je meer over ons weten of kunnen we misschien iets voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs op de koffie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks brengen wij een interessante en leerzame nieuwsbrief uit met onder andere onze ‘Bytecast’, nieuwe artikelen of e-books, en natuurlijk updates over ons team en werkzaamheden.