Bytecast
  // 2 min. read

De zevende Bytecast: geld verdienen als start-up

Het is een vertrouwd geluid. Elke eerste maandag van de maand beginnen om stipt 12:00 de sirenes door heel Nederland te loeien. In de toekomst is de pijn aan je oren echter niet het enige waar je op dat moment aan denkt. Wij hebben namelijk een podcast! Deze draagt de toepasselijke naam 'Bytecast'. Op elke eerste maandag van de maand, stipt om 12 uur, bespreken Luciano en Thomas een onderwerp met betrekking tot de IT-wereld, ondernemerschap of politiek.

Waar vorige maand een Bytegast aanschoof, doen Thomas en Luciano het dit keer zoals vertrouwd weer met z'n tweeën. Deze maand is het hoofdonderwerp hoe je als start-up om moet gaan met winst maken. Is dit vanaf het begin al nodig, of kun je best even verlies maken in het begin? En wat voor verdienmodellen werken goed voor start-ups? Deze vragen worden in de zevende Bytecast besproken, die nu ook voorzien is van een in- en outtro-tune. Daarnaast is er deze maand geen nieuwsartikel, maar een oudsartikel. De mannen blikken namelijk terug op een rechtszaak van acht jaar geleden, waarin een Taiwanees veroordeeld werd door middel van Google Maps. Een leuke anekdote die veel zegt over hoe technologie ons leven in de laatste jaren veranderd heeft. Luister de aflevering via de link hieronder!

Over de Bytecast

De Bytecast is een podcast gemaakt door Bytecode Digital Agency B.V. over ondernemerschap, software, start-ups, politiek en meer. Gehost door mede-oprichter en technical lead Luciano Nooijen en online marketeer Thomas Bodlaender.

Beluister de zevende aflevering

Dit artikel is met passie geschreven door Bytecode, een jonge en moderne web agency. Wij laten jou graag zien hoe je de kracht van het internet kunt gebruiken om alles uit jezelf te halen. Dit doen we door bijvoorbeeld dit artikel te schrijven, maar ook door deze inzichten in onze werkzaamheden te verwerken.

Wil je meer over ons weten of kunnen we misschien iets voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs op de koffie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks brengen wij een interessante en leerzame nieuwsbrief uit met onder andere onze ‘Bytecast’, nieuwe artikelen of e-books, en natuurlijk updates over ons team en werkzaamheden.