Bytecast
  // 2 min. read

De zesde Bytecast: kunst en knaken

Het is een vertrouwd geluid. Elke eerste maandag van de maand beginnen om stipt 12:00 de sirenes door heel Nederland te loeien. In de toekomst is de pijn aan je oren echter niet het enige waar je op dat moment aan denkt. Wij hebben namelijk een podcast! Deze draagt de toepasselijke naam 'Bytecast'. Op elke eerste maandag van de maand, stipt om 12 uur, bespreken Luciano en Thomas een onderwerp met betrekking tot de IT-wereld, ondernemerschap of politiek.

Maandag verscheen een speciale aflevering! Deze maand schoof namelijk de eerste Bytegast aan: Richard van 't Hof. Als kunststudent én teamlid van Bytecode helpt hij met het ontdekken van de waarde van kunstenaars binnen de zakelijke wereld. Luciano, Thomas en Richard bespreken waarin het denken van autonome kunstenaars verschilt van de gebruikelijke denkswijze in de bedrijfswereld, en ontdekten daarmee wat de waarde is van wat artistieker denken. Ook wordt ingegaan op Trump vs. Twitter: is het de verantwoordelijkheid van sociale media om het publieke debat te beïnvloeden? Dit alles hoor je in onze maandelijke podcast.

Over de Bytecast

De Bytecast is een podcast gemaakt door Bytecode Digital Agency B.V. over ondernemerschap, software, start-ups, politiek en meer. Gehost door mede-oprichter en technical lead Luciano Nooijen en online marketeer Thomas Bodlaender.

Beluister de zesde aflevering

Dit artikel is met passie geschreven door Bytecode, een jonge en moderne web agency. Wij laten jou graag zien hoe je de kracht van het internet kunt gebruiken om alles uit jezelf te halen. Dit doen we door bijvoorbeeld dit artikel te schrijven, maar ook door deze inzichten in onze werkzaamheden te verwerken.

Wil je meer over ons weten of kunnen we misschien iets voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs op de koffie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks brengen wij een interessante en leerzame nieuwsbrief uit met onder andere onze ‘Bytecast’, nieuwe artikelen of e-books, en natuurlijk updates over ons team en werkzaamheden.