Bytecast
  // 2 min. read

De vierde Bytecast: waarom negen vrouwen niet in één maand een kind kunnen baren

Het is een vertrouwd geluid. Elke eerste maandag van de maand beginnen om stipt 12:00 de sirenes door heel Nederland te loeien. In de toekomst is de pijn aan je oren echter niet het enige waar je op dat moment aan denkt. Sinds kort hebben wij namelijk een podcast! Deze draagt de toepasselijke naam 'Bytecast'. Op elke eerste maandag van de maand, stipt om 12 uur, bespreken Luciano en Thomas een onderwerp met betrekking tot de IT-wereld, ondernemerschap of politiek.

Deze maand gaan we in op een ingewikkelde zin: waarom negen vrouwen niet in één maand een kind kunnen baren. In andere woorden: waarom opschaling in de software-industrie niet altijd voordelen met zich meebrengt. Luciano vertelt uit eigen ervaring waar de fout vaak zit bij grote bedrijven. Daarnaast wordt in onze vierde Bytecast ingegaan op een aantal onderbelichte waarden en deze hevige coronatijden. Thomas schijnt een lichtje op de democratie en privacy; moeten we in crisistijden niet juist aan deze idealen denken? Dit alles hoor je in de vierde aflevering van de Bytecast!

Over de Bytecast

De Bytecast is een podcast gemaakt door Bytecode Digital Agency B.V. over ondernemerschap, software, start-ups, politiek en meer. Gehost door mede-oprichter en technical lead Luciano Nooijen en online marketeer Thomas Bodlaender.

Beluister de vierde aflevering

Dit artikel is met passie geschreven door Bytecode, een jonge en moderne web agency. Wij laten jou graag zien hoe je de kracht van het internet kunt gebruiken om alles uit jezelf te halen. Dit doen we door bijvoorbeeld dit artikel te schrijven, maar ook door deze inzichten in onze werkzaamheden te verwerken.

Wil je meer over ons weten of kunnen we misschien iets voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs op de koffie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks brengen wij een interessante en leerzame nieuwsbrief uit met onder andere onze ‘Bytecast’, nieuwe artikelen of e-books, en natuurlijk updates over ons team en werkzaamheden.