Bytecast
  // 2 min. read

De derde Bytecast: geld verdienen met vrije software

Het is een vertrouwd geluid. Elke eerste maandag van de maand beginnen om stipt 12:00 de sirenes door heel Nederland te loeien. In de toekomst is de pijn aan je oren echter niet het enige waar je op dat moment aan denkt. Sinds kort hebben wij namelijk een podcast! Deze draagt de toepasselijke naam 'Bytecast'. Op elke eerste maandag van de maand, stipt om 12 uur, bespreken Luciano en Thomas een onderwerp met betrekking tot de IT-wereld, ondernemerschap of politiek.

Deze maand gaan we in op vrije software. De idealen zijn mooi, maar kan je er ook geld mee verdienen? En hoe dan? Ook gaat Luciano in op waarom Mineccraft open source zou moeten zijn. Daarnaast bespreken Thomas en Luciano de invloed van social media op de hedendaagse politiek, met als aanleiding de stortvloed geld die Mike Bloomberg in Facebook- en Twitter advertenties stopt. Kun je het presidentschap kopen? Je hoort het allemaal in de derde aflevering van de Bytecast!

Over de Bytecast

De Bytecast is een podcast gemaakt door Bytecode Digital Agency B.V. over ondernemerschap, software, start-ups, politiek en meer. Gehost door mede-oprichter en technical lead Luciano Nooijen en online marketeer Thomas Bodlaender.

Beluister de derde aflevering

Dit artikel is met passie geschreven door Bytecode, een jonge en moderne web agency. Wij laten jou graag zien hoe je de kracht van het internet kunt gebruiken om alles uit jezelf te halen. Dit doen we door bijvoorbeeld dit artikel te schrijven, maar ook door deze inzichten in onze werkzaamheden te verwerken.

Wil je meer over ons weten of kunnen we misschien iets voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs op de koffie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks brengen wij een interessante en leerzame nieuwsbrief uit met onder andere onze ‘Bytecast’, nieuwe artikelen of e-books, en natuurlijk updates over ons team en werkzaamheden.