Bytecast
  // 2 min. read

De tweede Bytecast: de noodzaak van marktonderzoek

Het is een vertrouwd geluid. Elke eerste maandag van de maand beginnen om stipt 12:00 de sirenes door heel Nederland te loeien. In de toekomst is de pijn aan je oren echter niet het enige waar je op dat moment aan denkt. Sinds kort hebben wij namelijk een podcast! Deze draagt de toepasselijke naam 'Bytecast'. Op elke eerste maandag van de maand, stipt om 12 uur, bespreken Luciano en Thomas een onderwerp met betrekking tot de IT-wereld, ondernemerschap of politiek.

De tweede aflevering van de Bytecast staat in het teken van marktonderzoek. In onze maandelijkse podcast praten Luciano en Thomas over de noodzaak van marktonderzoek, en hoe het komt dat veel mensen hier nog steeds sceptisch over zijn. Daarbij bespreken we ook het boek 'Sprint' van Jake Knapp, dat over marktonderzoek en marketing sprints gaat. Mocht je ook geïnteresseerd zijn in dit boek, dan kun je de onderstaande link bezoeken. Ten slotte wordt kort over de techbelasting gesproken. https://www.bol.com/nl/p/sprint/9200000050702988/?bltgh=jY5ocuhTaRNWUGHShiFFPA.1_4.5.ProductTitle

Over de Bytecast

De Bytecast is een podcast gemaakt door Bytecode Digital Agency B.V. over ondernemerschap, software, start-ups, politiek en meer. Gehost door mede-oprichter en technical lead Luciano Nooijen en online marketeer Thomas Bodlaender.

Beluister de eerste aflevering

Dit artikel is met passie geschreven door Bytecode, een jonge en moderne web agency. Wij laten jou graag zien hoe je de kracht van het internet kunt gebruiken om alles uit jezelf te halen. Dit doen we door bijvoorbeeld dit artikel te schrijven, maar ook door deze inzichten in onze werkzaamheden te verwerken.

Wil je meer over ons weten of kunnen we misschien iets voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs op de koffie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks brengen wij een interessante en leerzame nieuwsbrief uit met onder andere onze ‘Bytecast’, nieuwe artikelen of e-books, en natuurlijk updates over ons team en werkzaamheden.