Welkom bij Bytecode

Specialisten in maatwerk voor web en mobiel

Bytecode Digital Agency is een kleinschalig full-service webbureau gespecialiseerd in maatwerkontwikkeling voor web en mobiel. Ons team helpt je dolgraag met het analyseren, bedenken en ontwikkelen van alles wat je nodig hebt om je digitaal volledig te ontplooien.

Neem contact op
Websites, Webshops en Webapps

Websites, Webshops en Webapps

Cloud en Automatisering

Cloud en Automatisering

Mobile- en API-ontwikkeling

Mobile- en API-ontwikkeling

Design en Strategie

Design en Strategie

Hoe Bytecode kan helpen

Samen halen we alles uit jouw digitale zelf

Wij maken uitgebreide analyses en strategieën van alles wat je nodig hebt om je online ijzersterk te presenteren en profileren. In combinatie met onze expertise op het gebied van alle maatwerk webontwikkeling en IT-automatisering, zorgt dit ervoor dat je bij ons echt alles uit je digitale zelf kunt halen.

Meer over onze diensten
Wie wij zijn

Kennis en kwaliteit met een no-bullshit mentaliteit

Wij staan voor een eerlijke en open samenwerking. We werken met elkaar, niet langs elkaar. Ons zul je nooit om de zaken heen zien draaien. Wij vertellen je hoe het zit en niet anders. Onze kennis en kwaliteit gebruiken we niet om met moeilijke termen te smijten, maar voor het volledig vervullen van al je digitale wensen. Zo leveren wij een kwalitatief hoogstaand en optimaal functionerend product op.

Meer over ons team
Onze mindset
Analyze
Stap 1

Analyze

Voordat we starten met ontwikkelen, maken we eerst een gedetailleerde analyse. Dit stelt ons in staat om een helder en volledig overzicht te krijgen van de huidige situatie. Hierdoor kunnen wij de pijnpunten in beeld brengen en analyseren welke punten het meeste prioriteit hebben.

Strategize
Stap 2

Strategize

Vervolgens maken wij een duidelijke strategie, waarin we uiteenzetten welke punten we aan gaan pakken en vooral op welke manier we dat doen. Bij het ontwikkelen van deze strategie wegen we de verschillende opties af, zodat we het best haalbare resultaat met het oog op de toekomst gaan halen.

Realize
Stap 3

Realize

Nadat we alles helemaal hebben geanalyseerd en gepland, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en het plan te realiseren. Hierbij werken we volgens de scrum-methode. Op het moment dat het plan uitgevoerd is, is het tijd om het resultaat te analyseren en om te kijken hoe het nóg beter kan. We blijven dus verbeteren en doorontwikkelen.

We staan voor je klaar

Stuur ons een berichtje

Verzenden