Welkom bij Bytecode

Specialisten in maatwerk voor web en mobiel

Wij zijn Bytecode Digital Agency: een team van ontwikkelaars, ontwerpers, researchers, strategen en marketeers. Ons jonge, hechte team staat graag voor je klaar om uniek digitaal maatwerk te verzorgen.

Onze recente projecten
Websites, Webshops en Webapps

Websites, Webshops en Webapps

Cloud en Automatisering

Cloud en Automatisering

Mobile- en API-ontwikkeling

Mobile- en API-ontwikkeling

Design en Strategie

Design en Strategie

Hoe Bytecode kan helpen

Van inzicht tot impact

Wij ontwikkelen maatwerksoftware op basis van verkregen inzichten en onderzoek, zodat onze digitale producten impact maken op jouw organisatie en klanten. Handmatig, tijdrovend werk wordt verleden tijd. Jij kan je volledig focussen op datgene waar jij passie voor hebt. Zo maken we jouw visie realiteit.

Bekijk onze diensten

Wie wij zijn

Kennis en kwaliteit met een no-bullshit mentaliteit

Wij staan voor een eerlijke en open samenwerking, binnen ons team en daarbuiten. Door onze multidisciplinaire kennis versterken we elkaar en delen we onze ervaringen. Zo werken we naar nieuwe manieren en inzichten om de digitale wereld naar jouw hand te zetten.

Meer over ons team
Onze mindset
Analyze

Stap 1

Analyze

Voordat we starten met ontwikkelen, maken we eerst een gedetailleerde analyse. Dit stelt ons in staat om een helder en volledig overzicht te krijgen van de huidige situatie. Hierdoor kunnen wij de pijnpunten in beeld brengen en analyseren welke punten het meeste prioriteit hebben.

Strategize

Stap 2

Strategize

Vervolgens maken wij een duidelijke strategie, waarin we uiteenzetten welke punten we aan gaan pakken en vooral op welke manier we dat doen. Bij het ontwikkelen van deze strategie wegen we de verschillende opties af, zodat we het best haalbare resultaat met het oog op de toekomst gaan halen.

Realize

Stap 3

Realize

Nadat we alles helemaal hebben geanalyseerd en gepland, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en het plan te realiseren. Hierbij werken we volgens de scrum-methode. Op het moment dat het plan uitgevoerd is, is het tijd om het resultaat te analyseren en om te kijken hoe het nóg beter kan. We blijven dus verbeteren en doorontwikkelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks brengen wij een interessante en leerzame nieuwsbrief uit met onder andere onze ‘Bytecast’, nieuwe artikelen of e-books, en natuurlijk updates over ons team en werkzaamheden.