youngpwr

Platform voor jonge ondernemers

Met een nieuw platform ondersteunen we de ontplooiing van scholieren en studenten met een wens om te werken of ondernemen.

Match tussen CEO en youngpwr

Van leren naar matchen

Als partner van Youngpwr ontwikkelen we een platform waar jongeren terecht kunnen voor informatie over ondernemen en werken. Dit platform is bedoeld om tractie te genereren en als opstapje voor een uitgebreider platform waar jongeren en bedrijven met elkaar “gematcht” worden. We willen jongeren in staat stellen om werk te kunnen vinden en meer te leren over ondernemen. Via het contentplatform, dat nu live staat, kunnen ze alvast kennis opdoen en een account aanmaken.

Deliverables

  • Strategie
  • UX Design
  • Ontwikkeling
  • Infrastructuur
  • Doorgroeiplan

Ondersteuning bij werk en ondernemen

Een plek waar jongeren hun ondernemende kant kunnen ontwikkelen en opdrachten kunnen vinden: dat is het doel van Youngpwr. Wij hebben ons als partner aangesloten, omdat we weten hoe lastig het opzetten van een eigen bedrijf kan zijn. We zijn er zeker van dat Youngpwr veel jongeren kan gaan helpen. Om dit te realiseren is het belangrijk dat het platform zo efficient mogelijk wordt opgezet. Wij hebben nu een basis ontwikkeld, bestaande uit een CMS, het content platform en een database.

Onderzoek over waar mensen klikken op de website

Research

Een platform dat aansluit

Tijdens de ontwikkeling en livegang is het contentplatform getest met gebruikers, onder andere via een pilot. Met kwalitatief en kwantitatief onderzoek is data verzameld. Op basis van de bevindingen is het design gemaakt en verbeterd. Ook nu blijven we testen. Zo weten we zeker dat het platform op de jongeren aansluit.

Fundering voor het opzetten van een platform

Research

Efficiëntie voorop

Omdat het matchingplatform niet direct gebouwd kon worden, is het belangrijk om wel tractie te genereren, terwijl we efficient met het beschikbare budget omgaan. Door een sterke fundering voor het uiteindelijke platform te bouwen hebben we nu een waardevol contentplatform dat later uitgebreid kan worden.

Automatisering van pipeline

Development

Een duurzame oplossing

Tijdens de ontwikkeling hebben we gezorgd dat de codebase ook gebruikt kan worden voor de doorontwikkeling naar het matching platform. Ook is het configureren van de servers en deployments volledig geautomatiseerd. Dit scheelt ontwikkelingstijd en voorkomt fouten.

Continu ontwikkeling

Development

De technische kant

We hebben de achterkant van het matchingplatform al volledig opgezet en solide gemaakt, zodat we bij de volgende ontwikkelingsronde direct kunnen beginnen met ontwikkeling, in plaats van met de fundering. We maken gebruik van microservices die test-driven zijn ontwikkeld. Dit betekent dat de achterkant van het platform opgedeeld is in kleinere onderdelen die individueel aangepast kunnen worden en direct ook als basis dienen voor de doorontwikkeling.

Resultaten

Cijfers tot nu toe

1.0

s

Platform laadtijd in seconden

30

m

Aantal minuten van code review naar productie

3:30

min

Gemiddelde sessieduur

Credits

Partner

Youngpwr

Jaar

2020

UX Design

Chris Färber

Back-end developer

Luciano Nooijen

Front-end developer

Luciano Nooijen

Chris Färber

Special Thanks

Youngpwr

Resources

Youngpwr Website

Ga naar pagina