Mooiwerk Breda

MOOIWERK

Door het ontwikkelen van een platform op maat brachten wij de organisaties en vrijwilligers van Breda dichter bij elkaar. Zo maakten wij vrijwilligerswerk toegankelijker. Bekijk hier het resultaat!

Brengt Breda dichter bij elkaar

Brengt Breda dichter bij elkaar

Door een platform te ontwikkelen waar vrijwilligers en organisaties elkaar kunnen vinden maakten wij vrijwilligerswerk toegankelijker.

Deliverables

  • Webapp
  • Custom CMS
  • Cloudservers
  • Doorontwikkeling

De uitdaging

De belangrijkste reden voor een maatwerkapplicatie, is het kunnen controleren van functionaliteiten en de data.

Pagina op de mooiwerkbreda website

Research

Agile-toepassing

Aan de hand van de vastgestelde doelgroep en requirements hebben we een MVP opgesteld van vier sprints. Hierna was er altijd de mogelijkheid voor doorontwikkeling en toekomstige data-analyse hebben we in het achterhoofd gehouden.

Pagina op de mooiwerkbreda website

Development

Open source

De codebase van het project is open source ontwikkeld. Door goede documentatie is het voor MOOIWERK altijd mogelijk om door te ontwikkelen.

Pagina op de mooiwerkbreda website

Resultaten

Realiseren

Het uiteindelijke platform zorgt ervoor dat Mooiwerk Breda organisaties en vrijwilligers in Breda samen kan brengen. Met behulp van de doorgaande ontwikkeling blijven we Breda Actief ondersteunen.

Het resultaat van dit project is te bekijken op mooiwerkbreda.nl. In overleg met Stichting Breda Actiefis de broncode vrijgegeven onder GPL-3.0 licentie, hier te bekijken.