eneco

Omschakelen met Eneco

Nieuwe tool voor persoonlijk duurzaamheidsadvies

Afbeelding van een eneco webpagina

Ga voor duurzaam

Energiebedrijf Eneco is in het afgelopen jaar bezig geweest met de ontwikkeling “De Omschakelaar”, een nieuwe online tool. Met behulp van deze tool kunnen gebruikers persoonlijk advies krijgen over duurzaamheid. Luciano, onze co-founder en technical lead, heeft op ad interim-basis geholpen met de realisatie van De Omschakelaar.

Deliverables

  • Frontend development
  • Technisch en strategisch advies
  • Architectuele verbeteringen

De uitdaging

Om bewust te worden van het “omschakeltype” dat zij zijn, doorlopen gebruikers een aantal stellingen die ingaan op hun houding tegenover duurzaamheid. Op basis van dit type en de huidige woonsituatie geeft Eneco een persoonlijk duurzaamheisadvies. Hoe kun jij energie besparen en duurzamer leven? Welke energieproducten passen hierbij? Hoeveel energiekosten kun jij besparen?

Afbeelding van hogespanningsapparatuur

Eneco

Eneco is een energiebedrijf met een grote focus op duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Met De Omschakelaar beantwoordt Eneco vragen over bijvoorbeeld energietransitie en het loslaten van gas als energiebron.

Afbeelding van de omschakelaar tool

Resultaat

Het resultaat van de “De Omschakelaar”-tool staat nu online en is klaar om mensen naar een duurzamere levensstijl te helpen. Op dit moment promoot Eneco de nieuwe tool via reclames op internet en tv. Deze tool is nu het hoofddoel van de marketing en op hun website.

Credits

Client

Eneco

Jaar

2019-2020

Front-end development

Luciano Nooijen

Special Thanks

Dept & Eneco

Resources

Eneco Website

Ga naar pagina