Breda Actief

Brengt Breda in beweging

Door het ontwikkelen van een platform op maat brachten wij de organisaties en vrijwilligers van Breda dichter bij elkaar. Zo maakten wij vrijwilligerswerk toegankelijker. Bekijk hier het resultaat!

Responsive website van Breda Actief

Responsive website

Voor een maatschappelijk betrokken organisatie zoals stichting Breda Actief is webtoegankelijkheid erg belangrijk om haar doel te bereiken, want als je er voor wil zorgen dat écht iedereen aan het sporten komt moet je er ook voor zorgen dat dan ook iedereen de website kan bedienen.

Deliverables

  • Online Strategie
  • Responsive Website
  • Maatwerk CMS
  • Cloudservers
  • Doorontwikkeling

De uitdaging

Breda Actief is een grote organisatie, en meerdere mensen binnen de organisatie willen de content op de website kunnen aanpassen. Toch is het belangrijk dat de website een consistente huisstijl heeft, toegankelijk is en goede prestaties levert.

Uptime prestaties

prestaties

Toegankelijkheid

De website is volledig toegankelijk voor mensen met een beperking, zodat iedereen gebruik kan maken van Breda Actief. Dit betekent dat de website onder andere kan worden gebruikt door het gebruik van screenreaders voor blinden en slechtzienden en volledig genavigeerd kan worden met gebruik van het toetsenbord voor mensen die geen muis kunnen bedienen.

Uptime prestaties

prestaties

Consistente huisstijl

Door het gebruik van maatwerk velden in het CMS zorgen we voor een consistente huisstijl en blijft het invoeren van content gemakkelijk.

Meerdere schermen van de website

Resultaten

Realiseren

Om Breda Actief zo goed mogelijk te helpen bij het neerzetten van een succesvolle website, hebben we besloten het volgende als oplossing te bieden, om bij te dragen aan de online groei en de prachtige gestelde doelen. Het resultaat van dit project is te bekijken op breda-actief.nl. In overleg met Stichting Breda Actief is de broncode vrijgegeven onder GPL-3.0 licentie, hier te bekijken.