Wij zijn Bytecode

Technisch verlengstuk van jouw start-up

Op zoek naar een ervaren technische start-up-partner die jou kan ondersteunen met strategie, ontwerp en ontwikkeling? Van het valideren van jouw idee tot de livegang van je eerste product (MVP), wij zijn het technische verlengstuk van jouw start-up.

Bekijk onze recente projecten
group of happy people
group of happy people

Onze missie

Samen maken we ideeën tastbaar

Ons doel is simpel. Wij willen ideeën laten slagen. Jij hebt een passie, wij hebben de mensen, middelen en technieken om samen jouw passie werkelijkheid te laten worden. Een stabiel en kwalitatief hoogwaardig product is daarom essentieel.

Bekijk onze diensten

Wat wij doen

Van inzicht tot impact

Bij een start-up komt veel kijken. Gelukkig hebben wij dit proces al vaak doorlopen. Daarmee hebben we de kennis en ervaring om niet alleen een technische uitwerking te verzorgen, maar jou ook echt te adviseren, begeleiden en een stabiel “minimal viable product” (MVP) neer te zetten.

Meer over ons team
Onze mindset
 1. Advies

  Aan de hand van jouw idee kiezen we de meest geschikte uitwerking. Heb je bijvoorbeeld een webapp of mobiele app nodig? Ook geven we advies over businessen verdienmodellen, en denken we mee over het verkrijgen van financiering.

 2. Strategie

  Welke functionaliteiten bieden waarde voor jouw gebruikers? Hoe ga jij je positioneren in de markt? We voorzien je van strategische hulp over bijvoorbeeld jouw MVP, het lanceren van jouw product en het verzamelen van feedback.

 3. Technische Uitvoering

  We werken “lean” en flexibel toe naar een stabiele en kwalitatieve eerste versie van jouw product (MVP). Jouw idee kan getest worden, waarna we de focus tijdens ontwikkeling op de meest belangrijke functionaliteiten kunnen leggen.

Dearly

Ondersteuning bij rouwverwerking

Een nieuwe mobiele rouwapp voor persoonlijke ondersteuning en maatschappelijke ontwikkeling

Bekijk case

Airchip

Barman in je broekzak

Nooit meer in de rij op een festival of evenement: bestel en betaal met Airchip.

Bekijk case

Ons proces

Jouw weg naar een waardevol product

Wij ondersteunen start-ups in elke fase van hun groeiproces. Hierin doorlopen we een aantal stappen, afgestemd op jouw behoeften en de fase waarin jouw start-up zich bevindt.

Meer over ons team
Onze mindset

Intake

Kom gratis op adviesgesprek

Ons multidisciplinaire, ervaren team van strategen, designers en developers maken jouw passie werkelijkheid! Zet de eerste stap en krijg de volgende gratis deliverables na het kennismakingsgesprek:

 • Scherp en kritisch advies op MVP scoping

 • Deskundige en frisse kijk op je missie en strategie

 • Moderne doelgroep- en brandinganalyse

Maak een afspraak!